Молдова, Кишинёв
ул. Тигина, 53, офис 7
(373 22) 276-825, 276-826
(373 22) 540-318
(373) 79 66 55 77СПО Греция

greeceSPO

DETALII
Prețul este indicat de persoană
Cu transport propriu din prețul de persoană se scade 40 Euro (valabil pentru toate plecările cu excepția celor cu prețul de 119 Euro)
Pentru cameră single se achită adițional 70 euro

TARIFUL PENTRU COPII
0-2 ani – Achită asigurarea 15 Euro
2-12 ani – Achită doar transportul 90 Euro
12+ ani – Achită prețul integral

INCLUS
Transport tur-retur (Autocar nou confortabil)
Cazare 7 nopți/8 zile (Hotel 3*, 300m de la plajă)
Asigurare medicală
Excursie la Mănăstirile Meteora
Excursie la Muntele Olimp
Excursie la Orașul Thessaloniki

FACILITĂȚI HOTEL
️Aer condiționat în cameră
Televizor
2 Bazine
Mini-bucătărie în cameră
Opțional alimentația mic dejun + cină 69 Euro (pentru tot sejurul)

AMPLASARE:
️Leptokarya, Riviera Olimpică
️300m de la plajă, Marea Egee
️Mulțime de taverne prin împrejurime
️700m Magazin Lidl
️Fiecare marți în oraș se organizează piață de produse naționale

DESCRIEREA EXCURSIILOR

Mănăstirile Meteora
Meteora este unul dintre cele mai mari și cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos. Ca fenomen fizic este unic în toată lumea. Această formațiune de stânci a luat naștere datorită unui con în formă de deltă, constituit din pietre de râu și nămol, care se vărsau în vechiul lac tessalic. După separația geologică a masivilor muntoși ai Olimpului și ai Ossei, apele lacului au găsit ieșire la Marea Egee prin valea Tembi. Atunci, acest masiv în formă de deltă s-a scindat în pietre și stânci uriașe compacte cu înălțimi de până la 400 metri.
În prezent există 24 de mănăstiri, unele se găsesc într-o stare de ruină (Sfântul Duh, Sfântul Dimitrie,Sfântul Nicolae Padova și altele), în timp ce altele se conservă foarte bine, intacte și funcționează (Marele Meteor, Varlaam, Sfânta Treime, Sf. Ștefan, Rusanou, Sf. Nicolae).

Orașul Salonic
Orasul Salonic, cel de-al doilea oras ca marime din Grecia, este orasul care a fost sub stapanirea a trei imperii de-a lungul timpului: imperiul roman, imperiul bizantin si imperiul otoman. Inainte de Primul Razboi Mondial reuseste sa devina parte integranta a Greciei. Astazi putem descoperi in Salonic influentele tututror celor care au trecut pe aici, imbinate armonios cu ceea ce este nou si modern. Cu toate ca istoria a lasat urme peste tot, Salonicul este un autentic oras grecesc. Format prin unirea a 25 de sate mici pe locul unei terme, Salonicul este si locul unde a fost exilat oratorul roman Cicero.
Fiind asezat pe drumul roman care lega Occidentul de Orient, Via Egnatia, acest lucru a avut o mare importanta pentru Salonic, deoarece a reusit sa prospere. De-a lungul timpului, orasul trece si prin alte incercari, cum ar fi incendiu din 1917 si cutremurul din 1950. Dar Salonicul a renascut si in 1997 a fost declarat Capitala Culturala Europeana.

Muntele Olimp
Muntele Olimp este cel mai înalt munte din Grecia – 2.917 m. Dat fiind faptul că poalele sale sunt plasate la nivelul mării, Muntele Olimp este unul dintre cei mai înalți munți ai Europa din punct de vedere topometric (diferența relativă dintre vârf și poale). Orice ascensiune pe Muntele Olimp începe din orașul Litochoro, numit și „Orașul Zeilor”.
Legendarul munte Olimp, era considerat `acoperisul lumii` si locasul zeilor in antichitate, fiind si cel mai inalt munte cunoscut al lumii civilizate de atunci.
Daca in antichitate, Olimpul era considerat locasul zeilor, locul de unde acestia guvernau lumea si destinele muritorilor, acum el a devenit loc de pelerinaj atat pentru iubitorii muntelui, cat si pentru cei pasionati de arta si cultura.
Alpinistii ii calca potecile pentru a ajunge pe varfurile sale inalte de pana la 2917m (vf Mytikas), iar turistii obisnuiti, se multumesc cu atractiile culturale, facand pelerinaje la templele antice sau manastirile crestine situate la poalele sale. Situl arheologie de la templul Dion este doar un exemplu, fiind si un loc unde se tine anual, in luna august, un festival de teatru antic.
In afara ascensiunilor montane, se mai pot vizita: baia lui Zeus (situata pe valea unui rau secat pe timpul verii), situl arheologic Dion si manastirile ortodoxe de pe munte ( Manastirea Sf. Dionisos noua, precum si cea veche, situata la aproximativ 1000m, in apropiere de Prionia).

 

Наши контакты

Молдова, Кишинев, MD-2001
ул. Тигина, 53, офис 7.

ЗВОНИТЕ: 022 540-318,
022 276-826,
022 276-825,
моб ОФИС 079665577 viber, WhatsApp
моб. 079440282 viber, WhatsApp
моб. 079440348 viber, WhatsApp

e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

www.gloria-tur.md

www.facebook.com/gloriatur.md/

График работы:
Понедельник- пятница с 09.00-17.00
Суббота и воскресенье- выходной.

Летний период:
Понедельник - Пятница
с 09.00 - до 19.00
Суббота c 10.00 - 16.00.
Воскресенье - выходной.

Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Свежые шаблоны Joomla!